Pensiune 9 camere plus locuinta personala

Caransebes, zona Centrala

De vânzare

349.000 €

Consultant vânzări

Marius Drăgan

0744 884 193

dom_imobiliare@yahoo.com

Caracteristici

Nr. camere: 14

Compartimentare: decomandat

Confort: 1

Regim înălţime: P+M

Suprafaţă utilă: 800mp

Suprafaţă construită: 920mp

Suprafata teren: 1500mp

Nr. băi: 12

Nr. balcoane: 3

Structura de rezistenta: caramida, beton

Învelitoare acoperiş: tabla

Descriere

Agentia Dom Imobiliare va ofera spre vanzare imobil  de tip pensiune plus locuinta personala situat in zona centrala a orasului Caransebes.
Pensiunea este localizata  pe artera principala a orasului  avand vizibilitate foarte buna si acces facil indiferent din ce directie vin persoanele cazate.

Imobilul este compus din:

-teren  1500 mp cu acces la doua strazi

-pensiune 9 camere ( 7 camere duble, 2 camere triple), sala preparare si servire masa in suprafata de 60 mp, salina in suprafata de 32 mp, ciubar, salon cosmetica, apartament de lux cu jacuzi privat ce poate fii inchiriat sau folosit in scop personal

– locuinta personala compusa din 3 camere spatioase, baie, hol bucatarie ce poate fi folosita de noul proprietar ca si locuinta personala sau pentru a extinde pensiunea.

Facilitati: sauna, ciubar, foisor, parcare in fata pensiunii si posibilitate de parcare in spatele pensiunii in curte privata.

Constructia este  de tip P+ M cu o suprafata  total construita de 920 mp  si teren in suprafata de 1500 mp.

Pensiunea este functionala, se vinde mobilata si utilata.

 

Constructia a fost finalizata in anul 2011. Finisajele interioare sunt de calitate superioara, izolatie exterioara polistiren 10, balustrade balcoane exterioare inox, tamplarie PVC , rulouri.

Este localizata la aproximativ 1 km  de centrul civic al orasului Caransebes si principalele puncte de interes (Primaria Caransebes, Centrul civic pietonal, zona de promenada, baruri, restaurante, Parcul Dragalina, Piata Gugulanilor, zone comerciale) si la 2 km de centura ocolitoare a orasului Caransebes

Pensiunea reprezinta o oportunitate de investitie . Caransebesul este  un oras de tranzit situat la mica distanta de multe obiective turistice de interes natioal si internatioal ( Muntele Mic 28 km, Poiana Marului 45 km, Valiug 54 km,  Baile Herculane 75 km , Cazanele Dunarii, Valea Almajului, Cascada Bigar, Cheile Nerei .

Pret 349.000 euro neg. Comision cumparator 0%. Mai multe informatii doar telefonic la numarul 0744.884.193