De inchiriat pensiune si restaurant

Caransebes, zona Centrala

De închiriat

4.000 €

Consultant vânzări

Marius Drăgan

0744 884 193

dom_imobiliare@yahoo.com

Caracteristici

Nr. camere: 16

Compartimentare: decomandat

Confort: 1

Suprafaţă construită: 1200mp

Nr. băi: 16

Nr. balcoane: 9

An construcţie: 2011

Descriere

Agentia Dom Imobiliare va ofera spre vanzare imobil  de tip pensiune situat zona centrala a localitatii Caransebes.
Pensiunea este localizata  pe artera principala a orasului (Calea Severinului) principala cale de iesire spre Baile Herculane – Craiova. Este amplasata pe colt si are front stradal la 3 strazi.

Este localizata la aproximativ 500 metri de centrul civic al orasului Caransebes si principalele puncte de interes (Primaria Caransebes, Centrul civic pietonal, zona de promenada, baruri, restaurante, Parcul Dragalina, Piata Gugulanilor, zone comerciale).

Constructia este  de tip P+ 2E +M cu o suprafata  total construita de 1200 mp (308 mp pe nivel) si teren in suprafata de 358 mp si are urmatoarea compartimentare:

Parter:restaurant , bar, grup sanitar, bucatarie, camera frigo

Etaj 1: 6 camere duble spatioase cu baie proprie fiecare

Etaj 2: 6 camere duble spatioase cu baie proprie fiecare

Mansarda: 3 camere duble + sala conferinta.

Constructia a fost finalizata in anul 2011. Finisajele interioare sunt de calitate superioara, izolatie exterioara polistiren 10, balustrade balcoane exterioare inox, tamplarie PVC maro, gresie portelanata, peretii cu stiuco si marmolin.

Pensiunea reprezinta o oportunitate de investitie . Caransebesul este  un oras de tranzit situat la mica distanta de multe obiective turistice de interes natioal si internatioal ( Muntele Mic 28 km, Poiana Marului 45 km, Valiug 54 km,  Baile Herculane 75 km , Cazanele Dunarii, Valea Almajului, Cascada Bigar, Cheile Nerei .  Pret  inchiriere 4.000 euro /luna. Mai multe informatii doar telefonic la numarul 0744.884.193